Κ.Δ.Α.Π. Magic Planet

ΣΚΟΠΟΣ - ΟΡΑΜΑ

Η δομή βασίζεται στη θεωρία της πολλαπλής νοημοσύνης , εμπνευστής της οποίας είναι ο Howard Gardner. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία. η νοημοσύνη μας χωρίζεται σε εννέα τομείς, εξίσου σημαντικούς, όχι όμως, το ίδιο αναπτυγμένους σε κάθε άνθρωπο.

Η ανάπτυξη τους βασίζεται στις εμπειρίες και τα ερεθίσματα που θα λάβει καθένας και τα οποία θα καλλιεργήσουν λιγότερο ή περισσότερο κάποιους τομείς.
Με γνώμονα αυτή τη θεωρία, προσπαθούμε να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με όλες τις ευφυΐες, τη μουσική, τη συναισθηματική , τη διαπροσωπική, την κιναισθητική κλπ.
Κάθε άτομο μπορεί να αναπτύξει τις νοημοσύνες του σε επαρκές επίπεδο με ενθάρρυνση, εμπλουτισμό και κατάλληλη καθοδήγηση.

Στόχος της δομής μας είναι να παρέχουμε στα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και ερεθίσματα ώστε να αφυπνίσουμε όλους τους τομείς της νοημοσύνης τους. Να καταστούν πολυπράγμονες και ευέλικτοι.

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις γνώσεις και τις παροχές μας, να αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες των παιδιών και των γονέων και να στεκόμαστε αρωγοί στους προβληματισμούς τους.

Το πρόγραμμα της δομής διαρθρώνεται γύρω από αυτή τη λογική , παρέχοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξει το καθένα τη δική του μοναδική προσωπικότητα.
Οραματιζόμαστε ο χώρος μας να στεγάσει τα όνειρα των παιδιών μας και να αποτελέσει εισιτήριο για το ταξίδι στο μαγικό κόσμο της γνώσης και της δημιουργίας.
Το ΚΔΑΠ «Magic Planet» στελεχώνεται από : μουσικό , θεατρολόγο, καθηγητές φυσικής αγωγής, φιλολόγους, δασκάλες δημοτικής εκπαίδευσης, εικαστικό και δασκάλες προσχολικής αγωγής, ενώ διατηρεί εξωτερική συνεργασία με παιδίατρο και παιδοψυχολόγο.

Στο «Μαγικό Πλανήτη» η γνώση γίνεται παιχνίδι και το παιχνίδι γνώση!

Magic Planet
“Let the travel begin”…
Image
footerlogo.png

Εμπορικό κέντρο ΓΑΙΑ 3ος όρορφος

698 202 1607

kdap.magicplanet@gmail.com

Πάνω
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…