Ποιοι είμαστε

Το ΚΔΑΠ «Magic Planet» βρίσκεται στο 2ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου « Γαία» (Gaea), στη Φιλιππούπολη της Λάρισας και καλύπτει μια έκταση συνολικά 300 τ.μ. (με έκταση εξωτερικού χώρου στα 500 τ.μ.)

Αν και νεοσύστατη, η δομή μας, δημιουργήθηκε μέσα από τη συνεργασία ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης και της δημιουργικής απασχόλησης από το 2013.

Είμαστε μία πιστοποιημένη, από το κράτος, εκπαιδευτική δομή, για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών ηλικίας 5-12 ετών.

Οι γονείς μπορούν να επωφελούνται, από τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών για όλο το χρόνο, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Οι εγκαταστάσεις μας, τόσο όσον αφορά τους κύριους όσο και τους βοηθητικούς χώρους, είναι προσαρμοσμένες και σύμφωνες με τις διατάξεις και τη νομοθεσία που διέπει τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, έχουν σύγχρονο εξοπλισμό σε ευρωπαϊκά πρότυπα και εξασφαλίζουν την υγιεινή και την ασφάλεια στους χώρους παραμονής των παιδιών.

Τη δομή στελεχώνει έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό.

Λειτουργούμε καθημερινά σε δύο βάρδιες, από 13:30 έως 17:30 η πρώτη βάρδια και 17:30 έως 21:30 η δεύτερη βάρδια, για το χειμερινό ωράριο & 07:30 έως 11:30 η πρώτη βάρδια και 11:30 έως 15:30 η δεύτερη βάρδια, για το θερινό ωράριο.

Σκοπός μας είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών εκτός σχολικού ωραρίου, η σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με ατομική ή οργανωμένη δραστηριότητα, καθώς και η εξυπηρέτηση των γονέων.
footerlogo.png

Εμπορικό κέντρο ΓΑΙΑ 3ος όρορφος

698 202 1607

kdap.magicplanet@gmail.com

Πάνω
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…